AQUATECHNO Zwembadbouw

+32 (0) 56/601013
info@aquatechno.be
Connect with LinkedIn

Aquatechno BVBA
Magazijn + bureau
Churchilllaan 8, 8790 Waregem

Projecten

Een overzicht van onze mooiste realisaties de voorbije jaren. Ieder zwembad project is uniek. Een voor een realisaties bij klanten met een visie op top locaties in Oost en West Vlaanderen. Van ieder zwembad kan u meerdere foto's zien met beschrijving en de belangrijkste details van het zwebadproject. Het is een impressie van wat mogelijk is en van de stijl van ons werk. Heel wat van onze realisaties zijn echte luxe zwembaden.

Buitenzwembad Brugge

Buitenzwembad in de regio Brugge van 12 x 5 m. Zwembadproject met grijze mozaïek en een trap over de volledige breedte.  Crème kleurige natuursteen - bordsteen met verzoete neus. Er is een solar rolluik voorzien ingewerkt in een nis in de muur. De lampen zijn LED lampen en zowel het rolluik als de lampen kunnen bediend worden met een afstandsbediening. De waterbehandeling is geautomatiseerd met een pH REDOX sturing.

Details

Zwembad met mozaïek Gent

Zwembad met mozaïek in Gent, een "swimstreet" van 12,5 x 3m. Het zwembad wordt zeer intensief gebruik door de eigenaars die fervente zwemmers zijn. Het betonnen zwembad is afgewerkt met mid grijze mozaïek.
 

Details

Zwembad Brugge

Zwembadproject 12m x 6m midden in een prachtige parktuin. Het zwembad is afgwerkt met een mix mozaiek grijs-wit-donkergrijs en een riante hoektrap! De inbouwdelen zijn in RVS. De boordsteen is een Belgische blauwsteen, de skimmers zijn uitgefreesd uit de neus en de waterlijn staat OP de neus. Het zwembad heeft een automatische waterbehandeling, LED lampen, een solar rolluik verzonken in de muur.

Details

Zwembad Mariakerke - Gent

Zwembadproject 12,5m x 4m met GREEN PEARL mozaiek! Boordstenen vervaardigd uit Franse natuursteen rustieke afwerking en verzoete afgeronde neus. Het zwembad heeft een prachtig ronde hoektrap. Het buitenzwembad is uitgerust met een solarrolluik verzonken in de muur, LED lampen, een automatische waterbehandeling, afstandsbediening waar zelfs de tuinverlichting mee bediend kan worden.

Details

Zwembad Drongen

Zwembad 8m x 4m met grijze PVC Alkorplan liner en grijze inbouwdelen. Het zwembad heeft een rechte hoektrap. De installatie is uitgerust met een automatische waterbehandeling en een warmtepomp om het zwembad op te warmen. Er is eveneens een rolluik onzichtbaar ingewerkt in de muur met grijze lamellen. De boordsteen is een gebouchardeerde graniet met opgeronden neus.

Details

Zwembad Dentergem

Gegoten betonnen zwembad van 12 x 4. Het zwembad werd afgewerkt met blauwe mozaiek, licht grijze epoxy voeg. Er is een gevlamde grijs graniet boordsteen met afgeronden verzoete neus  voorzien en een bijhorende terrastegel van 50 x 50cm. Bij het zwembad werd een eikenhouten poolhouse gebouwd van 10 x 4 voorzien van zwarte dakpannen.

Details

Zwembad Oostkamp

Zwembad in de regio Oostkamp  12,5m x 4m met donker grijze mozaiek. Er is een afgeronde hoektrap met een zwart accent op de neuz van de trap. De boordsteen is een op maat gemaakte gebouchardeerde grijze graniet met eenverzoet rechte neus. Het zwembad is uitgerust met een solar rolluik in de muur, automatische waterbehandeling, LED lampen, afstandsbediening.

Details

Zwembad Deurle

Luxe zwembad 12m x 3,5m, een zwemstraat perfect in het verlende van de keuken. Donker grijze mozaiek, rolluik met grijze lamellen in een nis in de muur. Donker grijze gevlamde boordsteen met afgeronde neus. Zwembad met automatische waterbehandeling, LED lampen. Het eikenhouten poolhouse en de riante villa werden ontworpen door arch. Anje Dhondt en gebouwd door  Timeless Living.

Details

Zwembad Tielt

Project Zwembadbouwer van het jaar 2013. Zwembad in regio Tielt van 10 x 4m met donker grijze mozaiek. Trap over de volledige breedte met licht grijs mozaiek accent op de neus. Automatische waterbehandeling, solar rolluik in de muur, LED lampen. Montal grijze graniet boordsteen met afgeronde verzoete neus. Prachtig mooi rustiek poolhouse met eikenhouten afwerking en oude dakpannen.

Details

Zwembad Waregem

 Zwembad 10 x 4m met grijze mozaiek. Trap met plage en unieke vorm. Polycarbonaat solar rolluik in de muur. Het zwembad licht in een prachtig aangelegde tuin en er is een royaal eikenhouten poolhouse met oude Bourgondische tegelpannen.

Details

Zwembad Gavere

Zwembad van 10 x 4m met mozaiek lichtgrijs. De boordsteen is de grijze gebouchardeerde graniet Montal van 1m x 35cm met afgeronde verzoete neus. Er is een afgeronde hoektrap en het zwembad heeft een rolluik met houten afwerking en PVC solar lamellen, er is een  automatische waterbehandeling met zoutelectrolyse. Het water wordt opgewarmd met solar bollen.

Details

Zwembad Zandbergen

Zwembadproject 9 x 3,5m met licht blauwe Alkorplan PVC liner. Schuine hoektrap en boorsteen met papegaienbek. De neus is verzoet en het oppervlakte gebouchardeerd. Het rolluik is weggewerkt in een rolluikput.

Details

Binnenzwembad Gent

Binnenzwembad van 9 x 4 afgewerkt met natuursteen. Deze natuursteen werd op de kant verzoet en afgeronde en in het zwembad doorgelegd. Op de zijkanten zijn RVS grijpstangen voorzien en achteraan is in een nis onzichtbaar het rolluik gemonteerd met grijze PVC lamellen. Er is een schuine hoektrap. De technische installatie werd voorzien van een automatische waterbehandeling.

Details

Binnenzwembad Sint Martens Latem

Binnenzwembad 12 x 4m in Sint Martens Latem op een prachtige locatie vlakbij de Leie. Het country house met binnenzwembad werd ontworpen door architect Stephane Boens. Schilderwerk is van de hand van Myriam Gevaert & Creative Designs. Het zwembad is afgewerkt met een exclusive custom made groen mix mozaïek.

Details

Zwembad Roeselare

Zwembadproject in Roeselare, een renovatie van een zwembad met een geschiedenis. In dit zwembad zwommen 50 jaar geleden kinderen van de buurtschool. Het zwembad werd ooit gebouwd in grootvaders tijd. Een tijdlang was het zwembad in ongebruik en werd nu door ons in ere hersteld. Het zwembad is uitgerust met een automatische waterbehandeling en een solar rolluik.

Details

Zwembad Galmaarden

Zwembad 4 x 13m, donker groene mozaïek, zilvergrijze epoxyvoeg, gecoate witte betontegel van 1m x 1m type MARLUX. Wit gecoate betonboordsteen. Hoge waterlijn komt op de neus van de boordsteen. Strak moderne uitstraling met turquoise blauw water. Zwembadtrap met plage waaronder het rolluik zit verstopt. Bouwproject Architectenbureau De Bouwerij

Details

Zwembad Waasmunster

Zwembadproject in Waasmunster die afgewerkt zal worden met een licht grijze Alkorplan PVC liner. Rolluik weggewerkt in een nis. Volledig waterdichte betonnen kuip. Alle beschikbare energiebesparende opties worden geïnstalleerd op dit zwembad.

Details

Zwembad Wielsbeke

Zwembad in Wielsbeke afgewerkt met glasmozaïek. Rolluik met PVC solar lamellen verstopt onder een plage (ondiep gedeelte). De automatische waterbehandeling is een Aqua Rite Zoutelectrolyse.

Details

Buitenzwembad Anzegem

Zwembadproject in Anzegem in afwerking. Het zwembad zal afgewerkt worden met mozaiek. Solar rolluik weggewerkt in een nis. Volledig waterdichte betonnen kuip. Het zwembad heeft een hoektrap en LED lampen.

Details

Zwembad Sint Eloois Vijve

Zwembad project in Waregem. Tuinzwembad met rolluik,  licht blauwe PVC liner, een basalt zwarte zwembadboord en een gepolierde gietvloer als terras afwerking. Alles werd zeer strak ingericht met prachtige design tuinmeubelen en een strak poolhouse.

Details

Zwembad Kruishoutem

Betonnen gegoten zwembad met midgrijs mozaïek, een rolluik in een plage onder de tredes van de trap over de volledige breedte. De technische installatie is volledig geautomatiseerd en staat in het prachtige eikenhouten poolhouse met rieten dak. Het project is van de hand van architect François-Xavier Van Damme

Details

Zwembad Anzegem

Zwembadproject van 12 x 4,5m met mix mozaiek grijs-zwart-wit. De boordsteen is grijze granietsteen van 1m x 1m met verzoete neus. Het buitenzwembad werd bekroond met de BRONZEN MEDAILLE ZWEMBADBOUWER VAN HET JAAR, zwembaden tot 75000€. Het zwembad is zeer sterk geautomatiseerd met automatische waterbehandeling, automatische backwash, afstandsbediening.

Details

Binnenzwembad Pittem

Binnenzwembad afgewerkt met een licht grijze Alkorplan PVC liner RVS inbouwdelen van Hugo Lahme en een Apuri E chloorvrije zwembad waterbehandeling.

Details

Zwembad Wevelgem

Zwembad 10 x 4 in zichtbeton. RVS inbouwdelen, automatisch rolluik verstopt in een nis in de muur. Zwembad is uitgerust met een automatisch zwembad waterbehandeling.

Details

Zwembad Markegem

Zwembad van 10,2 x 4m in de tuin van een prachtige karaktervolle Pastorij. De bouwheer koos voor een zonnige plage met geïntegreerde trap. Afgewerkt met grijze mozaïek  en een gevlamde blauwteen.

Details

Zwembad Ieper

Zwembad met groene mix mozaiek in de landelijke omgeving van Ieper. In het zwembad zit een rechte hoektrap en het rolluik is geplaatst op de bodem van het zwembad.

Details

Zwembad Wetteren

Zwembad met Ezarri mozaïek (ZWART - mix!!). Afgewerkt met een prachtig mooie verouderde blauwsteen als boordsteen. Uitgerust met Zoutelectrolyse, automatisch rolluik LED lampen en een trap met plage.

Details

Inox zwembad Waregem

Dit Inox - RVS zwembad is een prachtig strak en modern ontwerp. Het lichtspel van de zon is fenomenaal. De strakke smalle rand en de zwevende trap maakt het AF!

Details

Zwembad Ledegem

Betonzwembad met een antracite PVC liner en gekleurde antracite  inbouwdelen. Zwembad met prachtig eikenhouten poolhouse en een rolluik met een ligplage afgewerkt met natuursteen tegels.

Details

Zwembad Brussel

Beton zwembad met mozaiek, afgewerkt met luxueuze materialen. De mozaïek is groen met een parelmoer effect. Ook de voeg werd in licht groen uitgevoerd.

Details

Zwembad Ruiselede

Zwembad 9m x 3,6m in Ruiselede met een donker grijze Alkorplan PVC liner. Betonzwembad afwerkt met een plage waaronder het rolluik zit verstopt. Het bijhorende prachtige poolhouse maakt het plaatje perfect. Rond het zwembad werd er afgewerkt met een blauwsteen en ceramische tegels. Voor het opwarmen van het zwembad werd gekozen voor een krachtige warmtepomp en het zwembad werd volledig geïsoleerd. 

Details

Zwembad Lokeren

Technische hoogstaand beton zwembad met  een op maat gemaakt mozaïek mix  en een BEWEEGBARE bodem in natuursteen tegels. Het zwembadwaterbehandeling is volledig automatisch en energie zuinig. Dit zwembad werd uitgerust met alle technische snufjes.

Details

Zwembad Gentbrugge

Zwembadproject in Gentbrugge afgewerkt met een licht grijze pvc liner. Dit zwembad kwam er voor de kids. De jongens van dit gezin zijn sportievelingen; voetballen en zwemmen zijn hun favoriete bezigheid.

Details

Kunststof zwembad

Kunststof HDPE zwembaden vervaardigd uit 1 stuk - monoblock zwembad - Deze PE zwembaden zijn snel geplaatst, hebben een zeer strak design en zijn ontzettend duurzaam.

Details

PE Zwembad Waregem

Dit PE Zwembad in Waregem is in de kleur Antraciet. Het water geeft een prachtige schittering en is donker blauw als de zon er op schijnt. Het zwembad is een echte family pool, ideaal voor de kids. Het kunststof zwembad is 8 x 3.5m

Details

Betonzwembad Zwijnaarde

Prachtig zwembadproject, perfect geïntegreerd in een tuin met karaktervolle bomen. Het zwembad werd ontworpen in samenwerking met Arch. Katrien Bauters en Tennis Garden.

Details

Zwembad Izegem met liner

Zwembad in Izegem met liner. Dit betonzwembad van 9 x 4 werd afgewerkt met een alkorplan PVC liner, heeft een rechte hoektrap en het rolluik zit verstopt in een nis onder de grond.
 

Details

Kunststof zwembad Ledegem

Dit kunststof zwembad in Ledegem is vervaardigd in HDPE kunststof (Leestip : Kunststof zwembad) en is 9 x 3 m groot. In dit zwembad werd een zitbank gemaakt onder water op maat van de klant. In de zon met een glaasje Champagne, heerlijk!!

Details

Zwembad met mozaïek Kruisem

Zwembad met mozaïek in Kruisem. Het betonnen zwembad werd afgewerkt met zwarte mozaïek steentjes. Zwarte zwembaden geven een prachtige reflexie van de omgeving en de wolken. De kleur is met de zon in het zwembad intens donker blauw.

Details

Binnenzwembad Dentergem

Binnenzwembad in Dentergem in beton afgewerkt met keramische tegels en een ingewerkte jacuzzi. Het zwembad werd gebouwd in een eiken poolhouse. In het poolhouse is alles voorzien voor een dik feest.

Details

HDPE Zwembad Waregem

Een HDPE Zwembad in Waregem tot in de puntjes afgewerkt. Bij dit zwembadproject werd het volledige plaatje aangepakt. Een kunststof zwembad, een poolhouse, zithoek, enz.

Details

Betonzwembad Anzegem

Betonzwembad in Anzegem van 10 x 3.5, afgewerkt met een Antraciet PVC liner. Het zwembad heeft onder een plage een rolluik met daarvoor een rechte hoektrap. De boord van het zwembad werd afgewerkt met een Black Graniet zwembadboord.

Details

PE Zwembad Gent

Wit PE zwembad in Gent van 9 x 3.8. Wit kunststof monoblok zwembad, afgewerkt met een bleke boordsteen met een neus in verstek. Aan het zwembad werd een terras geplaatst voor de ligstoelen. Het zwembad heeft een plage met ervoor een schuine hoektrap.

Details

Kunststof zwembad Waregem

Een kunststof zwembad in Waregem 9 x 3.8 in licht grijs. Dit HDPE zwembad heeft een plage met rechte hoektrap. De boord van het zwembad werd afgewerkt met een gebouchardeerde (anti slip) graniet steen met afgeronde neus.

Details

Betonzwembad Zulte

Betonzwembad in Zulte, afgewerkt met een licht grijze PVC liner. Het zwembad is 10 x 3.5m en ligt aansluitend aan de zonovergoten terras aan de woning. De strakke stijl werd behouden in het zwembad, de boordsteen met rechte neus en de strak zwart tuinberging.

Details