AQUATECHNO Zwembadbouw

+32 (0) 56/601013
info@aquatechno.be
Connect with LinkedIn

Aquatechno BVBA
Magazijn + bureau
Churchilllaan 8, 8790 Waregem

Zorgeloos zwembad bouwen

Onze ambitie is uw garantie   Opvolging van A tot Z  -  Duidelijke planning & Tijdige oplevering   -  Persoonlijke betrokkenheid van de zaakvoerder

Opvolging van A tot Z

Als projectleider beheersen wij de planning en uw budget. We verzorgen de communicatie met uw tuinarchitect, tuinaannemer en poolhouse bouwer en stemmen iedereen op elkaar af.

Duidelijke planning - Betrouwbare bouwprocedure

Bij de start van het project wordt een tijdsschema uitgewerkt en technische plannen opgemaakt. Alle betrokken mensen worden door ons gemobiliseerd en volgen strikt de planning. Dit verloopt via een CLOUD platform waar de bouwheer of architect kan op inloggen. Via dit platfom kan u alle documenten (offertes, planning, technische plannen, ...) consulteren.

We werken met gerenomeerde producten en zoeken steeds het beste materiaal voor onze klanten. Geen verrassingen maar een betrouwbaar techniek uitgevoerd door geschoolde mensen en een firma met kennis van zaken.

Persoonlijke betrokkenheid van de zaakvoerder

Als jonge ondernemer voel ik mij persoonlijk betrokken bij het project. Geen afstandelijke projectleider maar persoonlijke begeleiding van de zaakvoerder van offerte tot oplevering. Ieder project is voor mij een referentie en ambieer ik dan ook een perfecte afwerking. Mijn drijfveer komt u als klant ten goede!

Radicale keuze voor beste zwembadconstructie

Onze zwembaden worden gegoten in 30cm BENORM gekeurde waterdichte beton. Dit zorgt voor een robuuste en oersterke waterdichte constructie. Het zwembad wordt steeds op maat gegoten van het project van de klant.

 

 

  •