AQUATECHNO Zwembadbouw

+32 (0) 56/601013
info@aquatechno.be
Connect with LinkedIn

Aquatechno BVBA
Magazijn + bureau
Churchilllaan 8, 8790 Waregem

Zwembad met mozaïek

Een droom van een zwembad met mozaïek

Iedereen droomt wel eens van zijn eigen zwembad. Beschouw het als een investering voor uzelf, voor uw kinderen of kleinkinderen of toch als pure investering. Wie aan zwembaden denkt, denkt aan een zwembad met mozaïek.  Traditionele zwembaden zijn meestal met mozaïek. Het exclusieve en tijdloze karakter van mozaïek zorgt voor een fantastisch resultaat - een droom van een zwembad! Mozaïek zorgt voor die exclusieve en luxueuze uitstraling.

 

Mozaïek - een keuze voor kwaliteit

De door ons geselecteerde mozaïeken zijn geschikt voor plaatsing in zwembaden. De mozaïek is voorzien van gecertificeerd PVC connectie systeem. Dit zorgt dat er geen vocht transport is achter de mozaïeken die veelal oorzaak is van het loskomen van de mozaïek tegeltjes. (zie studie WTCB: Mozaïek op net - onthechtingsrisico in zwembaden.) De plaatsing en het opvoegen gebeurd met EPOXY zoals gebruikt in publieke zwembaden. Conform geplaatste mozaïek in onze zwembaden is een keuze voor kwaliteit. De kwaliteit zit hem in de details! Het plaatsen van mozaïek is quasi kunst.

Mozaïek - ontzettend veel keuze!

Er zijn ontzettend veel mogelijkheden, kleuren, afwerking, mixen, zelf een foto kan u op mozaïek laten zetten en zo een gepersonaliseerd ontwerp maken. Ook de mixen kan u zelf samenstellen. Bij onze leverancier hebt u keuze tussen tientallen verschillende verfrissende mozaïek, vervaardigd uit gerecycleerd glas.

Stijladvies

Doe inspiratie op en bekijk onze mozaïek stijladvies pagina of maak een aspraak. We maken graag tijd voor u vrij om samen met u een droomzwembad te realiseren.