AQUATECHNO Zwembadbouw

+32 (0) 56/601013
info@aquatechno.be
Connect with LinkedIn

Aquatechno BVBA
Magazijn + bureau
Churchilllaan 8, 8790 Waregem

Mozaiek

Mozaiek de ziel van het zwembad

Een mozaïek betegeling is de ziel van uw zwembad. Een prachtig geplaatst mozaïek is tijdloos en doet dromen van Romeinse baden. U kan kiezen uit meer dan 50 verfrissende, trendy en vernieuwende soorten mozaïek.

De plaatsing met EPOXY

Plaatsing van mozaiek in zwembaden met EPOXY komt niet los (in tegenstelling tot cenmentgebaseerde voegmortel). De EPOXY voeg is verkrijgbaar in verschillende kleuren, is innert voor chemicaliën en perfect glad waardoor er minder algengroei is in de voeg.

Benieuwd hoe wij onze beton zwembaden bouwen? Ontdek het hier : Beton zwembaden - hoe wij ze bouwen stap voor stap

Glasmozaiek met PVC connecties

Onze glasmozaiek werd vervaardigd uit 100% gerecycleerd glas. De tegeltjes hebben een PVC connectie waardoor vochttransport is uitgesloten. De tegeltjes zijn 22x22mm met een geribbeld vergroot contactoppervlak voor beter hechting.

Exclusieve mozaïek

Wenst u iets uitzonderlijk mooi, hebt u een idee en u wenst dit in mozaïek. We kunnen uw wens volledig op maat laten maken in Italië, u kan de kleur kiezen, de materialen, de vorm van de tegeltjes, integratie van edele metalen tussen de mozaïeken zoals bv goud of zilver? ALLES is mogelijk en wordt op maat gemaakt in Italië, volledig naar uw wens.

 

Doe inspiratie op voor uw zwembad met mozaiek en bekijk onze referenties.

Vraag een offerte aan voor een zwembad met mozaiek.