AQUATECHNO Zwembadbouw

+32 (0) 56/601013
info@aquatechno.be
Connect with LinkedIn

Aquatechno BVBA
Magazijn + bureau
Churchilllaan 8, 8790 Waregem

Techniek

De zwembadtechniek  is eigenlijk het allerbelangrijkste en onze absolute specialiteit. Ervaring leert ons dat voor onze klanten het allerbelangrijkste de afwerking, de uitstraling, de ligging, ... is. Zeer belangrijk allemaal, maar wanneer het techniek aanbelangd kom je pas echt te weten waarom u best Aquatechno bvba kiest voor de realisatie van uw zwembadproject.

Betonnen zwembad

Onze zwembaden worden vervaardigd in waterdichte betonnen muren en vloerplaat van 30cm (C30-37- Benorm gekeurd waterdichtgarantie). De diepte is steeds op maat van de klant 1.4 - 1.6m diep.

Lees meer: Betonnen zwembad

Waterbehandeling

Automatiseren van uw zwembad waterbehandeling zal voor de grootste impact zorgen bij het gebruik van uw zwembad. Zorgeloos zwemmen PUR SANG

Lees meer: Waterbehandeling

Zwembad automatisatie

Het automatiseren van uw zwembad, zeg maar de "opties" die van uw zwembad een echt pareltje maken, en alle zorgen wegnemen! Het rolluik bedienen vanuit de keuken, de kleur van de LED lampen veranderen vanop uw terras, een SMS op uw GSM als het chloorvat leeg is,... Tegenwoordig is alles mogelijk.

Lees meer: Zwembad automatisatie

Energiezuinig zwembadbouw

Sinds 2009 zien we een stijle opmars van innovatieve energie zuinige zwembadentechnieken.  We besteden extra aandacht  aan het  energie - water & chemicaliën verbruik. We volgen deze trend op de voet en de laatste nieuwe technieken worden toegepast.

Lees meer: Energiezuinig zwembadbouw

Zwembad met mozaïek

Iedereen droomt toch van een zwembad met mozaïek, het tijdloze karakter, vakmanschap bijna kunst in uw zwembad. Goed geplaatste mozaïek in een zwembad is een investering voor het leven. Aquatechno is gespecialiseerd in zwembaden afgewerkt met mozaïek.

Lees meer: Zwembad met mozaïek

Mozaiek

Zwembaden met mozaïek zijn prachtig mooi en verwijzen toch steeds naar de pure oorsprong van het zwemmen "genieten". De plaatsing van mozaiek in een zwembad is een zeer delicaat werk die enkel correct uitgevoerd kan worden door een echte stielman. Vakmanschap zelfs bijna kunstwerkt.

Lees meer: Mozaiek

Contact

Contacteer ons voor uw zwembad project.

Zwembadproducten bestellen:

info@aquatechno.be

T 056601013

F 056601026

Aquatechno op Twitter Aquatechno op Facebook Aquatechno op Linkedin Aquatechno op Youtube

Lees meer: Contact

PE kunststof zwembad

Een PE kunststof zwembad kan volledig op maat gemaakt worden, is zeer strak en modern, waterdicht, gemaakt in een fabriekshal onder gecontroleerde omstandigheden, en zeer snel geplaatst ... Kom er alles over te weten

Lees meer: PE kunststof zwembad

Bio zwembad

Ons bio zwembad heeft 3 kern eigenschappen, een superieure filterinstallatie, een chloorvrije waterbehandeling en het is uitermate energie zuinig. De meest ecologisch verantwoorde keuze.

Lees meer: Bio zwembad

RVS zwembad

Een RVS zwembad is een oerdegelijk designzwembad met zeer goede isolatie, snel geplaatst en prachtige schittering door het zonlicht.

Lees meer: RVS zwembad