AQUATECHNO Zwembadbouw

+32 (0) 56/601013
info@aquatechno.be
Connect with LinkedIn

Aquatechno BVBA
Magazijn + bureau
Churchilllaan 8, 8790 Waregem

Team

Wil je graag bij Aquatechno werken? We zijn steeds op zoek naar ZWEMBADTECHNIEKERS.
Iets voor jou? Bekijk snel onze vacatures en solliciteer vandaag nog.

Lode T Kindt

Lode T Kindt

Zaakvoerder

Gepassioneerd zwembadbouwer en oprichter van Aquatechno bvba. Sinds 2005 de drijvende kracht achter ieder project, steeds op zoek naar de technisch meest performante en klantgerichte oplossing. Oog voor detail en design, zwembadbouwer van het jaar 2013. Lode is reeds actief in de zwembadbranche sinds 2000 en heeft een zeer goed technisch onderbouwde kennis. Wil u een zwembad bouwen? Dan moet u echt eens met hem praten!

Jan Houthoofd

Jan Houthoofd

Projectleider

Met zijn Duitse roots is de Duitse gründlichkeit bij Jan nooit ver af. Jan is electricien van opleiding en leerde de stiel als zwembadtechnieker bij Bob Monteyne en Westpool. Jan groeide bij ons door van zwembadtechnieker tot een echte teamleader. Met voorsprong is Jan als brandweerman en ambulancier de meest geëngageerd onder ons. Zeer regelmatig draait hij dan ook een dubbele shift, RESPECT!! Zijn vrouw en 2 kindjes zijn alles voor hem.

Christine Callens

Christine Callens

Administratief bediende

Als jarenlange zelfstandige in de horeca heeft de administratie van een bedrijf geen geheimen meer. Waregem kent Christine en Christine kent heel Waregem zou je denken. Hebt u een administratieve vraag, dan kan u bij haar terecht voor al uw vragen. Christine is ontzettend positief en leeft en werkt voor haar 2 bijoux', Seba en Pascal! Naast de administratie bij Aquatechno is ze ook nog de sterke vrouw achter de schermen bij de zaak van haar man :  Pascal Himpe Interieur.

Arne Vervaeke

Arne Vervaeke

Zwembadtechnieker

Arne is ons jongste collega en vervoegde onlangs ons team. Als loodgieter vormt hij samen met Nick een perfect technische team. Arne is super nauwkeurig en dit is dan ook één van zijn sterkste punten. Zijn  fysieke paraatheid heeft hij te danken aan zijn hobby's, motorcross, MTB'en en snowboarden. Zijn lievelings voertuig is zijn electrische scooter ;-) .

Nick Nolf

Nick Nolf

Zwembadtechnieker

Nick is een technieker in hart en nieren. Voor iedere uitdaging heeft hij wel een goede technische oplossing. Nick is vollop zijn ervaring aan het opkrikken. We ondersteunen hem met onze ervaren technische mensen. Regelmatig voorzien we opleidingen intern maar ook bij de producenten.

Mihai Pintea

Mihai Pintea

Vloerder

Mihai is onze collega vloerder. Zijn energie niveau is aanstekelijk. Mihai zijn handelsmerk is perfectie. Onze boordstenen en onze terrassen plaatst hij tot in de puntjes afgewerkt. Zijn afwerkingskwaliteit sluit perfect aan bij de kwaliteit die wij willen leveren met onze zwembaden.