AQUATECHNO Zwembadbouw

+32 (0) 56/601013
info@aquatechno.be
Connect with LinkedIn

Aquatechno BVBA
Magazijn + bureau
Churchilllaan 8, 8790 Waregem

Maatschappelijke zetel
Ter Plancken 28, 8720 Wakken
BE898.565.537

Team

Wil je graag bij Aquatechno werken? We zijn steeds op zoek naar ZWEMBADTECHNIEKERS.
Iets voor jou? Bekijk snel onze vacatures en solliciteer vandaag nog.

Lode T Kindt

Lode T Kindt

Zaakvoerder

Gepassioneerd zwembadbouwer en oprichter van Aquatechno bvba. Sinds 2005 de drijvende kracht achter ieder project, steeds op zoek naar de technisch meest performante en klantgerichte oplossing. Oog voor detail en design, zwembadbouwer van het jaar 2013. Lode is reeds actief in de zwembadbranche sinds 2000 en heeft een zeer goed technisch onderbouwde kennis. Wil u een zwembad bouwen? Dan moet u echt eens met hem praten!

Jochen Pattyn

Jochen Pattyn

Shop verantwoordelijke

Jochen kwam in dienst als shop verantwoordelijke, na een carrière van 20 jaar in een drukkerij. Jochen steekt graag zijn handen uit zijn mouwen en hielp mee zijn huis verbouwen en toverde het om tot een gezellig nest voor zijn gezin! Als we een feestje organiseren zal Jochen DJ van dienst zijn, hij draaide jaren plaatjes in danscafés. Jochen werkt graag met pc en houdt van fotografie. Hij zal uw vast aanspreekpunt worden in onze shop/magazijn/online shop.

Jan Houthoofd

Jan Houthoofd

Werfleider

Met zijn Duitse roots is de Duitse gründlichkeit bij Jan nooit ver af. Jan is electricien van opleiding en leerde de stiel als zwembadtechnieker bij Bob Monteyne en Westpool. Jan groeide bij ons door van zwembadtechnieker tot een echte teamleader. Met voorsprong is Jan als brandweerman en ambulancier de meest geëngageerd onder ons. Zeer regelmatig draait hij dan ook een dubbele shift, RESPECT!! Zijn vrouw en 2 kindjes zijn alles voor hem.

Nicolas Vaneeckhout

Nicolas Vaneeckhout

Shop medewerker

Nicolas startte bij Aquatechno als zwembadtechnieker maar merkte snel zijn organisatorisch en verkoopstallent. Nu werkt Nicolas samen met Jochen in onze conceptstore en verzorgd hij de online bestellingen. Nicolas is een fervent duiker en neemt de herstellingen onder water voor zijn rekening. Hij is volledig gebeten door zijn duikpassie en maakte reeds verschillende prachtige duik filmpjes! Ontdek hier zijn prachtige filmpjes: https://youtu.be/2xTWjN463uc

Christine Callens

Christine Callens

Administratief bediende

Als jarenlange zelfstandige in de horeca heeft de administratie van een bedrijf geen geheimen meer. Waregem kent Christine en Christine kent heel Waregem zou je denken. Hebt u een administratieve vraag, dan kan u bij haar terecht voor al uw vragen. Christine is ontzettend positief en leeft en werkt voor haar 2 bijoux', Seba en Pascal! Naast de administratie bij Aquatechno is ze ook nog de sterke vrouw achter de schermen bij de zaak van haar man :  Pascal Himpe Interieur.

Jim Vercaemst

Jim Vercaemst

Vloerder / mozaïeker

Met de vele jaren ervaring als vloerder/tuinaanlegger is Jim zeker één van onze sterkhouders voor het plaatsen van onze boordstenen en terrassen. Wenst u inspiratie of advies over de aanleg en het optimaliseren van uw zwembad in de tuin, spreek dan zeker eens met Jim. Jim is een echte pefectieonist en heeft oog voor elk detail. Jim is gepassioneerd moto rijder en voor een zondags motoritje is hij altijd te vinden. Voor Jim komt zijn gezin steeds op de eerste plaats!

Dylan Vanluchene

Dylan Vanluchene

Zwembadtechnieker

Als ervaren loodgieter kent het sanitaire gedeelte van onze technische installaties voor Dylan geen geheimen. Hij leert de stiel alsof hij voorbestemd was om zwembadtechnieker te worden. Volgens ons werd hij geboren met een moersleutel in zijn hand. De technieken van onze zwembaden worden door Dylan tot in het kleinste detail afgewerkt. Als trainer bij KFC Meulbeke schreewt hij zijn U12 spelertjes naar de overwinning. De grootste passie van Dylan is zijn dream machine een BMW!

Arne Vervaeke

Arne Vervaeke

Zwembadtechnieker

Arne is ons jongste collega en vervoegde onlangs ons team. Als loodgieter vormt hij samen met Dylan een perfect technische team. Arne is super nauwkeurig en dit is dan ook één van zijn sterkste punten. Zijn  fysieke paraatheid heeft hij te danken aan zijn hobby's, motorcross en snowboarden.