AQUATECHNO Zwembadbouw

Moerbosstraat 26C bus3
8793 Waregem

+32 (0) 56/601013

BE898.565.537

Connect with LinkedIn

Team

Wil je graag bij Aquatechno werken? We zijn momenteel op zoek naar een zwembadtechnieker en een shopverantwoordelijke.
Iets voor jou? Bekijk snel onze vacatures en solliciteer vandaag nog.

Lode T Kindt

Lode T Kindt

Zaakvoerder

Gepassioneerd zwembadbouwer en oprichter van Aquatechno bvba. Sinds 2005 de drijvende kracht achter ieder project, steeds op zoek naar de technisch meest performante en klantgerichte oplossing. Oog voor detail en design, zwembadbouwer van het jaar 2013. Lode is reeds actief in de zwembadbranche sinds 2000 en heeft een zeer goed technisch onderbouwde kennis. Wil u een zwembad bouwen? Dan moet u echt eens met hem praten!

Jordih Demaegdt

Jordih Demaegdt

Werfleider

Jordih heeft kennis van zaken, dat is duidelijk. Opgeleid als boekhouder gebruikt hij zijn punctualiteit nu voor het perfect afwerken van zwembadinstallaties. Sinds 2010 is Jordih werkzaam als technieker en werkte voordien bij grote namen als Bob Monteyne en Westpool. Jordih is hevige voetbal fanaat (supporter van Zulte Waregem!). Als ex voetballer van KV Kortrijk heeft hij de fitste benen van ons team ;-)!

Jochen Pattyn

Jochen Pattyn

Shop verantwoordelijke

Jochen kwam in dienst als shop verantwoordelijke, na een carrière van 20 jaar in een drukkerij. Jochen steekt graag zijn handen uit zijn mouwen en hielp mee zijn huis verbouwen en toverde het om tot een gezellig nest voor zijn gezin! Als we een feestje organiseren zal Jochen DJ van dienst zijn, hij draaide jaren plaatjes in danscafés. Jochen werkt graag met pc en houdt van fotografie. Hij zal uw vast aanspreekpunt worden in onze shop/magazijn/online shop.

Jan Houthoofd

Jan Houthoofd

Zwembadtechnieker

Met zijn Duitse roots is de Duitse gründlichkeit bij Jan nooit ver af. Jan is electricien van opleiding en leerde de stiel als zwembadtechnieker bij Bob Monteyne en Westpool. Met voorsprong is Jan als brandweerman (sinds 2006) veruit de meest geëngageerd onder ons. RESPECT!! Zijn fysieke paraatheid heeft hij te danken aan zijn hobby, voetbal.

Stein Van Belleghem

Stein Van Belleghem

Zwembadtechnieker

Gepassioneerd zwembadtechnieker. Stein (aka ZWEMBADMAN) is technisch op de hoogte van de meest vooraanstaande merken en systemen in de zwembadbranche - Ospa, Prominent, Sopra, Iwaki, ... niets is hem vreemd! Stein is de stuwende kracht achter de technisch hoogstaande sturingen en installaties van onze zwembaden. Ervaring als technieker in de zwembadbranche sinds 2005. Stein installeerd onze zwembaden als was het zijn eigen zwembad!