AQUATECHNO Zwembadbouw

+32 (0) 56/601013
info@aquatechno.be
Connect with LinkedIn

Aquatechno BVBA
Magazijn + bureau
Churchilllaan 8, 8790 Waregem

Maatschappelijke zetel
Ter Plancken 28, 8720 Wakken
BE898.565.537

Team

Wil je graag bij Aquatechno werken? We zijn momenteel op zoek naar een zwembadtechnieker en een shopverantwoordelijke.
Iets voor jou? Bekijk snel onze vacatures en solliciteer vandaag nog.

Lode T Kindt

Lode T Kindt

Zaakvoerder

Gepassioneerd zwembadbouwer en oprichter van Aquatechno bvba. Sinds 2005 de drijvende kracht achter ieder project, steeds op zoek naar de technisch meest performante en klantgerichte oplossing. Oog voor detail en design, zwembadbouwer van het jaar 2013. Lode is reeds actief in de zwembadbranche sinds 2000 en heeft een zeer goed technisch onderbouwde kennis. Wil u een zwembad bouwen? Dan moet u echt eens met hem praten!

Jochen Pattyn

Jochen Pattyn

Shop verantwoordelijke

Jochen kwam in dienst als shop verantwoordelijke, na een carrière van 20 jaar in een drukkerij. Jochen steekt graag zijn handen uit zijn mouwen en hielp mee zijn huis verbouwen en toverde het om tot een gezellig nest voor zijn gezin! Als we een feestje organiseren zal Jochen DJ van dienst zijn, hij draaide jaren plaatjes in danscafés. Jochen werkt graag met pc en houdt van fotografie. Hij zal uw vast aanspreekpunt worden in onze shop/magazijn/online shop.

Jan Houthoofd

Jan Houthoofd

Werfleider - Zwembadtechnieker

Met zijn Duitse roots is de Duitse gründlichkeit bij Jan nooit ver af. Jan is electricien van opleiding en leerde de stiel als zwembadtechnieker bij Bob Monteyne en Westpool. Met voorsprong is Jan als brandweerman (sinds 2006) veruit de meest geëngageerd onder ons. Zeer regelmatig draait hij dan ook een dubbele shift, RESPECT!! Zijn fysieke paraatheid heeft hij te danken aan zijn hobby, voetbal. Zijn vrouw en 2 kindjes zijn alles voor hem.

Nicolas Vaneeckhout

Nicolas Vaneeckhout

Shop medewerker

Nicolas is onze jongste collega en vervoegde onlangs ons team. Hij leert de stiel alsof hij voorbestemd was om zwembaden te bouwen. Nicolas is een fervent duiker en zal in de toekomst dan ook de herstellingen onder water voor zijn rekening nemen. Hij is volledig gebeten door zijn duikpassie en maakte reeds verschillende prachtige duik filmpjes! Ontdek hier zijn prachtige filmpjes: https://youtu.be/2xTWjN463uc

Christine Callens

Christine Callens

Administratief bediende

Als jarenlange zelfstandige in de horeca heeft de administratie van een bedrijf geen geheimen meer. Waregem kent voor Christine geen geheimen. Hebt u een administratieve vraag, dan kan u bij haar terecht voor al uw vragen. 

Jim Vercaemst

Jim Vercaemst

Vloerder / mozaïeker

Dylan Vanluchene

Dylan Vanluchene

Zwembadtechnieker

Arne Vervaeke

Arne Vervaeke

Zwembadtechnieker