AQUATECHNO Zwembadbouw

+32 (0) 56/601013
info@aquatechno.be
Connect with LinkedIn

Aquatechno BVBA
Magazijn + bureau
Churchilllaan 8, 8790 Waregem

Zwembadbouwer van het jaar

Zwembadproject in Anzegem bekroond

Het zwembad die we realiseerden in Anzegem werd in 2011 bekroond met de bronzen medaille in de categorie buitenzwembaden tot 75000€. Het was een bekroning mede dankzij de keuze die onze klant maakte, kwamen we tot een prachtig resultaat. Ook de organisatoren hadden dit zo gezien.

Verwijzing naar prachtige mozaiek

In de argumentatie van de jury ging er lof uit naar de prachtig geplaatste mozaiek en de hoogstaande afwerking en de graad van automatisatie. De mozaïek is een ix van Ezarri grijs, donker grijs en zwart - Ezarri 25007-C

De zwembadinstallatie is uitgerust met:

  • Een automatische waterbehandeling
  • Een Aprui PC sturing (meer over de Apuri zwembad sturingen)
  • Automatische vulling
  • T&A automatisch rolluik met solar lamellen
  • Afstandsbediening voor rolluik en de LED lampen

 

Details van het zwembadproject

Het zwembad is een gegoten waterdichte betonnen zwembadkuip. De glas mozaiek is een mix van grijs - antraciet - zwart. De boordsteen is een grijze granietsteen van 1m x 1m met rechte verzoete neus. Er is een automatisch solar rolluik, een automatische waterbehandeling, een automatische backwash. De bediening is met afstandsbediening en de lampen zijn LED lampen. Rond het zwembad is er kunstgras van Namgras en het poolhouse is volledig vervaardigd uit rode ceder.

Alle inbouwdelen werden in het zwart uitgevoerd. In 2011 werden de meest zwembaden nog steeds met witte skimmers, inspuiters en bodem aanzuigstukken gemaakt. Bij dit project gebruikte wij reeds de gekleurde wat het zorgt voor een extra mooi afgewerkt detail.

Ontdek dit project.

Ondertussen werden wij verschillende keren bekroond een overzicht:

De wedstrijd "zwembadbouwer van het jaar"

Deze wedstrijd organiseren de BSPA (Belgische swimmingpool organisation) en Zwembaden plus (magazine) ieder jaar. Naar jaarlijkse gewoonte ondertussen worden de prijzen uitgereikt rond december. Ondertussen is zowat iedere belangrijke Belgische zwembad groothandel of leverancier betrokken bij de wedstrijd. Vanaf augustus worden de projecten geselecteerd en bezocht. Aan de hand van een objectieve puntenlijst worden er scores toegekend.

Meer over de wedstrijd kan u vinden op de site van zwembaden plus: https://www.zwembadenplus.be