AQUATECHNO Zwembadbouw

+32 (0) 56/601013
info@aquatechno.be
Connect with LinkedIn

Aquatechno BVBA
Magazijn + bureau
Churchilllaan 8, 8790 Waregem

Zwembad kopen

Welk zwembad koopt u bij ons?

Bij ons kan u terecht voor de aankoop van een exclusief luxe zwembad volledig op maat gemaakt. Al onze zwembaden worden vervaardigd uit volledig op maat gemaakte betonnen kuipen. Afwerking met MOZAIEK of met een Alkorplan PVC liner en rustieke of moderne bouwmaterialen.

Hoe gaan wij te werk bij uw aankoop?

Wij bezoeken u ter plaatse of u kan bij ons langskomen. De mogelijkheden worden besproken en het gewenste resultaat. We maken een offerte op maat. U hebt de keuze uit verschillende exclusieve materialen, inbouwdelen, waterbehandeling systemen, bedieningen,... Wij adviseren u correct u maakt de keuze naar wensen en budget.

Waar houden wij rekening mee bij de aankoop?

Gebruik van materialen van hoge kwaliteit. Oog voor detail, stijl en oriëntatie van het zwembad. Uw budget wordt gerespecteerd, de planning wordt nauwlettend opgevolgd, wij zorgen voor een tijdige oplevering. Ten slotte proberen we energie zuinige zwembaden te bouwen, gemakkelijk en veilig in gebruik.

En wat nog?

Aquatechno bvba bouwt ENKEL zwembaden volledig van A tot Z. We zijn gespecialiseerd in zwembadbouw. We houden rekening met de stijl van uw tuin en woning en zorgen eveneens  voor het bijpassende poolhouse. BIj ieder project is de zaakvoerder persoonlijk betrokken.

Hoe vraag ik een prijsofferte?

Mail: info@aquatechno.be

Tel: 056601013

Contactpagina: http://www.aquatechnozwembaden.be/over-aquatechno-zwembaden/contact