AQUATECHNO Zwembadbouw

+32 (0) 56/601013
info@aquatechno.be
Connect with LinkedIn

Aquatechno BVBA
Magazijn + bureau
Churchilllaan 8, 8790 Waregem

Zorgeloos zwemmen

Onze ambitie is uw garantie  Perfecte waterkwaliteit  -  100% service na verkoop  -  Automatisatie van uw zwembadinstallatie

Perfecte waterkwaliteit

Een goede waterkwaliteit is het resultaat van een goede dimensionering van de zwembadinstallatie, de juiste filterinstallatie en een automatische waterbehandeling. Van bij de start van het project wordt met de grootste zorg alles berekend en uitgewerkt. Deze werkwijze en de jarenlange ervaring in zowel publieke als private zwembadwaterbehandeling van de zaakvoerder zorgen voor een perfecte waterkwaliteit.

100% service na verkoop

Na de oplevering van het zwembadproject begeleiden we onze klanten naar een zorgeloze zwemervaring. Van een zwembadrobot tot het onderhoud van het bad. Dit kan op regelmatige tijdstippen of op vraag van de klant. Onze technische installatie is immers zo opgebouwd dat u minimale zorg hebt nadien. We werken steeds met vaste servicedagen. 90% van onze klanten hebben een servicecontract voor de opvolging en onderhoud van hun zwembad!

Automatisatie van de zwembadinstallatie

Doordachte en functionele automatisatie zorgen voor een positieve ervaring ten top. Bijna alle onderhoudsfuncties kunnen geautomatiseerd worden. Een automatische waterbehandeling, bediening met afstandsbediening of touchscreen in het poolhouse, automatisch rolluik, automatische backwash en automatische niveaumeting en vulling. Realistische, doordachte, betrouwbare en functionele automatisatie.

Het hart van deze automatisatie is de PLC in onze stuurkast. Het programma die we hiervoor hebben ontwikkeld, is in eigen beheer. Updates worden op regelmatige tijdstippen geüpload naar de klanten hun electrische kast.