AQUATECHNO Zwembadbouw

+32 (0) 56/601013
info@aquatechno.be
Connect with LinkedIn

Aquatechno BVBA
Magazijn + bureau
Churchilllaan 8, 8790 Waregem

Prachtig totaal concept

Een prachtig totaal zwembad concept

Voor ons start het natuurlijk met uw exclusief zwembad project. De juiste inplanting op een zonnige locatie met een mooi zicht op de tuin en met een perfect zicht op het zwembad. Niet overheersend maar stijlvol in synergie met de tuin, de woning en het poolhouse.

Het ontwerp van de tuin en terras

Wenst u een totaalontwerp in samenwerking met een tuinarchitect, mooie en snelle afwerking volgens de plannen door een tuinaannemer. Door onze ervaring in de sector kunnen wij u een betrouwbare partner en correcte onderaannemer adviseren. Bovendien bent u op die manier verzekerd van een vlotte samenwerking.

Een bijhorend eikenhouten poolhouse

Absolute schoonheid van het project  zit hem in een bijhorend eikenhouten poolhouse. We hebben verschillende referenties en zorgen ook hier voor een bijpassend voorstel, een plan, een correcte afwerking en een perfecte samenwerking. Wij kennen de mensen die u zoekt.

Wij nemen de zorgen en planning van u over

Als projectleider nemen wij de zorgen van u over. Wij volgen de planning, beheersen uw budget, we begeleiden u en luisteren naar uw opmerkingen of vragen. Voor onze zwembadprojecten werken wij met een duidelijke en overzichtelijke planning. U kan inloggen op dezeplanning (of uw architect of tuinarchitect) en alles opvolgen, opmerkingen formuleren, documenten consulteren, ...
We zijn er steeds voor u, correct, duidelijk en altijd bereikbaar.