AQUATECHNO Zwembadbouw

+32 (0) 56/601013
info@aquatechno.be
Connect with LinkedIn

Aquatechno BVBA
Magazijn + bureau
Churchilllaan 8, 8790 Waregem

Investering - vastgoed waarde zwembad

Investering - vastgoed waarde zwembad

Wat is de investering

De prijs van een zwembad is zeer sterk afhankelijk van de (luxueuze) afwerking en de graad van automatisatie. Rationeel bekeken kan u een zeer kwalitatief zwembad met beperkte automatisatie en redelijk energie zuinig bouwen voor om en bij de 40000 - 60000€ excl. BTW. Wij zouden adviseren om rekening te houden met de omliggende factoren. Laat u niet verleiden tot (dure) toeters en bellen maar baseer uw beslissing op rationele argumenten.

 

Woont u in een rijwoning, kies dan bv voor een klein zwembad maar wel met een jetstream en beperk zo de investeringskost. Is uw woning gelegen in een verkaveling, alleenstaand en met behoorlijk wat tuin kies dan voor een zwembad in verhouding tot de oppervlakte bv 10 x 3.5m is een zeer mooie verhouding. Uw woont in een pittoreske vierkantshoeve of een riante villa helemaal te lande, durf investeren en ga hier ten volle voor de automatisatie van uw zwembad. Wij ondervinden dat klanten gesteld zijn op het gemak in gebruik en dit zal dus de grootste meerwaarde genereren.

Wat is het te verwachten rendement

Volgens Renaud Chaudoir van Immo Logic: "Over het algemeen stelt men dat een zwembad de waarde van een huis vermeerdert met de aankoopwaarde van het zwembad + 20%"
Al snel kun u dus een meerwaarde realiseren van enkele duizenden euro.

Risico - bedenking

Deze "investering" houd ook een risico in! Kies voor een betrouwbare zwembadbouwer - kijk naar de referenties - tevredenheid van de klanten.

Investering OK maar doe het in de eerste plaats om te genieten! We merken dat het meest gebruikte argument van onze klanten is het plezier voor de kinderen of de kleinkinderen. Dit lijkt me ten alle laatste het belangrijkste argument om een zwembad te bouwen.

Bronnen

We zijn natuurlijk betrokken partij, daarom verwijs ik graag naar onze bron ;-)

FOTO: GUMBALL by Alberto Brogliato - PLUST COLLECTION by EURO 3 PLAST

  •