AQUATECHNO Zwembadbouw

+32 (0) 56/601013
info@aquatechno.be
Connect with LinkedIn

Aquatechno BVBA
Magazijn + bureau
Churchilllaan 8, 8790 Waregem

Exclusief luxe zwembad

Luxe zwembad op maat

Iedere zwembadrealisatie is exclusief en wordt op maat gemaakt als een gegoten betonnen kuip met de afwerking die u wenst. Wij bieden u de mogelijkheid om uw investering in te vullen zoals u dit zelf wenst. Wenst u een luxueuze afwerking, een zuinig zwembad, volledig geautomatiseerd zwembad? Het kan! Woont u exclusief en hebt u voldoende ruimte in de tuin of in uw woning? Dan is de investering in een binnenzwembad of een overloop zwembad zeker en vast een meerwaarde voor uw vastgoed. (lees meer in onze blog: Meerwaarde vastgoed met zwembad)

Exclusieve bouwmaterialen

We gaan zelf op zoek naar nieuwe mogelijkheden, rustiek en exclusieve bouwmaterialen. Maar ook voor een  modern design luxe bad hebben we prachtige afwerkingsmaterialen. U hebt keuze uit zeer veel soorten mozaïek, natuursteen, maatwerk,... Het gebruik van de juiste bouwmaterialen en een kwalitatieve afwerking zorge vooreen exclusief zwembad. Van uw zwembad maken wij een erezaak en zorgen we steeds, met oog voor detail, voor een luxueuse en exclusieve uitstraling. Door de mogelijkheid om maatwerk te leveren is ieder zwembad uniek en exclusief.

De luxe van een automatisch zwembad

Uw zwembad kan volledig geautomatiseerd worden. We volgen trends en nieuwigheden op de voet en bouwen zuinige veilige zwembaden. We gaan steeds op zoek naar de meest performante en betrouwbare oplossing. Tegenwoordig is de waterbehandeling en het overgrote deel van het onderhoud van uw zwembad volledig automatisch.

Kristalhelder zwembadwater

Een zwembad waar u dagdagelijks wenst van te genieten kan natuurlijk niet zonder kristalhelder en hygiënisch zwembadwater. Met onze hoogbedfilters gevuld met AFM (Activated Filter Material - Glass) en waterbehandeling zonder chloor zorgen de beste waterkwaliteit.

Service

Onze zwembaden zijn eenvoudig in gebruik. Ook nadien kunnen wij zorgen voor de opvolging en het onderhoud van uw zwembad. Deze klantgerichte aanpak zorgt voor een zorgeloos gebruik van uw zwembad. Onze klanten genieten steeds van servicecontracten op maat.