AQUATECHNO Zwembadbouw

+32 (0) 56/601013
info@aquatechno.be
Connect with LinkedIn

Aquatechno BVBA
Magazijn + bureau
Churchilllaan 8, 8790 Waregem

Over Aquatechno zwembaden

Alle informatie over onze firma. Zorgeloos bouwen - Zorgeloos zwemmen samengevat onze 2 belangrijkste streefdoelen. In 2011 wonnen we een BRONZEN medaille als zwembadbouwer van het jaar, in de categorie buitenzwembadprojecten tot 75000€.

Zorgeloos zwembad bouwen

Ieder zwembad is UNIEK & EXCLUSIEF, uw zwembad is uniek. De zaakvoerder neemt ieder project ter harte. Wij maken van uw zwembadproject een erezaak, met respect en zonder arogantie  streven wij er naar, u zorgeloos uw zwembad te laten bouwen! Van de initiële plannnen tot de tijdige en definitieve oplevering.

Lees meer: Zorgeloos zwembad bouwen

Zorgeloos zwemmen

Een goede waterkwaliteit, een betrouwbare installatie en een goede servicedienst zorgen ervoor dat u eenmaal het zwembad gerealiseerd is, u zonder zorgen kan genieten van uw zwembad.

Lees meer: Zorgeloos zwemmen

Prachtig totaal concept

Ieder zwembad is een uniek ontwerp. Het zwembad komt in een bijpassende tuin met bijhorend poolhouse, tijdloos, rustiek of modern, ... Dit alles moet resulteren in een prachtige totaalrealisatie. Wij adviseren u betrouwbare partners met dezelfde ambitie en afwerking als de onze.

Lees meer: Prachtig totaal concept

Exclusief luxe zwembad

Wij bouwen uw zwembad op maat en volgens het plan van de (tuin) architect. Zoals U het wenst met exclusieve materialen, uitgerust met de nieuwste technologie. We zijn persoonlijk betrokken, hebben oog voor detail en streven naar perfectie. Dit zorgt voor een prachtig exclusief luxe zwembad.

Lees meer: Exclusief luxe zwembad

Zwembad kopen

Koop een zwembad weloverwogen! Maak een afspraak met ons, wij maken graag tijd voor u vrij en staan u bij met correct advies. Wij houden rekening met uw budget en werken volledig op maat zoals U het wil en de (tuin) architect het had voorzien.  Bij ons koopt u een exclusief luxe zwembad.

Lees meer: Zwembad kopen

Zwembadbouwer van het jaar

In 2011 werd een van onze projecten bekroond met een bronzen medaille in de categorie zwembaden tot 75000€. Zwembadbouwer van het jaar  worden is een prachtige bekroning van ons werk en een hele eer. Het zwembad project met mozaïek is dan ook een zeer mooie referentie.

Lees meer: Zwembadbouwer van het jaar

Zwembadbouwer 2013 GOUD

We slaagden er opnieuw in om een van onze zwembadprojecten te laten bekronen. Deze keer werden we Zwembadbouwer van het jaar 2013 GOUDEN MEDAILLE in de categorie; zwembaden tot 75000€. Het zwembadproject is een prachtig totaal concept met prachtig poolhouse en tuin.

Lees meer: Zwembadbouwer 2013 GOUD

Contact

Contacteer ons voor uw zwembad project.

Zwembadproducten bestellen:

info@aquatechno.be

T 056601013

F 056601026

Aquatechno op twitter Aquatechno op Facebook Aquatechno op Linkedin Aquatechno op Youtube

Lees meer: Contact

Zwembad winkel

U kan in onze zwembad winkel /  conceptstore alle bijhorende producten voor uw zwembad aankopen. Iedere zaterdag van APRIL tot SEPTEMBER kan u producten kopen in onze zwembadwinkel in Waregem (CHURCHILLLAAN 8 8720 WAREGEM). In onze zwembadshop hebben zwembadproducten, zwembadrobots, accessoires, tuindouches, outdoor speakers, sfeer - en tafel verlichting, gin, rosé, champagne, boordstenen en mozaïek.

Lees meer: Zwembad winkel

Zwembadbouwer 2018 BRONS

Opnieuw werd 1 van onze projecten bekroond met een medaille. Deze keer werden we Zwembadbouwer van het jaar 2018 BRONZEN MEDAILLE in de categorie; zwembaden tot 45000€. Het zwembadproject is een beton zwembad met een liner en er staat een super gezellig poolhouse bij.

Lees meer: Zwembadbouwer 2018 BRONS

Zwembadbouwer groepering

Lidmaatschap - Groepering van Algemene Aannemers van Zwembadbouwers

Lees meer: Zwembadbouwer groepering