AQUATECHNO Zwembadbouw

+32 (0) 56/601013
info@aquatechno.be
Connect with LinkedIn

Aquatechno BVBA
Magazijn + bureau
Churchilllaan 8, 8790 Waregem

Waarom een zwembad bouwen met Aquatechno

Waarom een zwembad bouwen met Aquatechno

Meer dan 15 jaar ervaring

In 2005 werd Aquatechno opgericht als eenmanszaak en groeide de voorbije jaren uit tot een bedrijf met om en bij 10 werknemers. Ons Team is technisch zeer goed onderlegd.  (maak kennis met ons team) We hebben 10 tallen referentieprojecten in beton, betonzwembaden afgewerkt als zwembad met Mozaïek of een zwembad met PVC Liner. Sinds 2017 bieden wij ook TOP kwaliteit monobloc PE kunststof zwembaden aan van Belgische makelij.

 

"De keuze van de juiste zwembadbouwer voor de uitvoering van uw zwembad project is zo mogelijk nog belangrijker dan het type zwembad die u bouwt!"

HEBT U NOG GEEN ZWEMBAD? VRAAG ONMIDDELLIJK EEN PERSOONLIJKE OFFERTE

Een technisch zeer sterk TEAM

Sommige van onze werknemers zijn reeds jarenlang actief in de zwembadbranche. Dit zorgt dus voor meer dan 15J ervaring in ons bedrijf. Bijkomend worden onze collega's regelmatig op cursus gestuurd naar onze leveranciers om alle knepen van het vak onder de knie te krijgen.

De achtergrond van ons team is veelzijdig; electriciteit/electronica, vloerder, loodgieter, chemie, servicetechnieken, ...

Sterk gedigitaliseerd bedrijf - duidelijke planningen

Als TOP bedrijf willen wij ook werken met het meest vooruitstrevende, geavanceerde CRM pakket nl. TEAMLEADER. Met dit programma slagen wij erin om alle interventies te plannen in digitale agenda's, werken wij met duidelijke digitale werkbonnen en een strikte planning die u als klant in de cloud kan consulteren.

* LEESTIP: Uw zwembadproject plannen - 5 TIPS.

Online shop en een zwembad conceptstore

Voor ons stopt het niet na de bouw van uw zwembad. Als zwembadbouwer bieden wij onze klanten ook service na verkoop, opstarten, aanvullen van producten en afsluiten/overwinteren van het zwembad. Maar wij hebben bovendien een zeer goede ONLINE ZWEMBADSHOP : www.aquatechno.be Via deze shop kan u in 1-2-3 producten, accessoires enz bestellen. De online bestellingen worden kosteloos bij u thuis geleverd binnen de 48H

In April 2019 openden wij bovendien onze zwembad conceptstore. U kan in onze fysieke zwembad winkel terecht voor allerhande zwembad lifestyle producten zoals; tuindouches, sfeerverlichting, zwembadrobots, gin/champagne/rosé, zwembadspeelgoed en natuurlijk zwembadproducten. Wenst u deskundig en persoonlijk advies, breng dan een bezoek aan onze zwembadwinkel in het centrum van Waregem.

"Wenst u deskundig en persoonlijk advies, breng dan een bezoek aan onze zwembadwinkel in het centrum van Waregem."

Ook als u geen zwembad liet bouwen door Aquatechno kan u terecht in onze zwembadwinkel voor correct advies, zwembadprocuten, zwembadrobots, zwembad toebehoren of gewoon een bus vloeibare chloor.

Showroom met demobad en een Hydrostar jetstream om te testen

In onze zwembadstore hebben wij een PE Kunststof zwembad demobad staan die u kan komen bekijken. Dit sportbad is uitgerust met een Hydrostar Jetstream die u kan uittesten. Ook hebben wij heel wat stalen en voorbeelden van mozaïek, boordstenen, tegels, ... in onze showroom die het u gemakkelijker maakt om een keuze te maken voor de afwerking van uw zwembad.

Altijd kristalhelder zwembadwater

Onze ervaring, chemische en technische knowhow zorgt er voor dat de zwembaden die wij bouwen altijd kristalhelder zwembadwater hebben. Dit is geen toeval maar het gevolg van een goed uitgekiende dimensionering van het zwembad, een goede circulatie, een goede filtratie en de juiste zwembadwaterbehandeling.

"Kristalhelder zwembadwater door een goed uitgekiende dimensionering van het zwembad, een goede circulatie een goede filtratie en de juiste zwembadwaterbehandeling"

Helder zwembadwater is geen toeval, lees hier hoe wij dit voor elkaar krijgen: Kristal helder zwembad water

Uitsluitend producten van TOP kwaliteit

Als zwembadbouwer werken wij enkel met gerenomeerde merken als Hayward, HTH, HANNA, Apuri, Calplas, Besgo, Hydrostar, enz... Door onze grote afname hebben wij bovendien een volledige reeks kwalitatieve zwembadproducten met eigen label en een gegarandeerde productsamenstelling.

OK, benieuwd wat een zwembad nu eigenlijk kost? Lees het hier : wat kost een zwembad - update 2020

Beton zwembad - hoe we ze bouwen STAP voor STAP :

PE Kunststof zwembad - bekijk hoe we ze bouwen STAP voor STAP :