AQUATECHNO Zwembadbouw

+32 (0) 56/601013
info@aquatechno.be
Connect with LinkedIn

Aquatechno BVBA
Magazijn + bureau
Churchilllaan 8, 8790 Waregem

Uw eigen POOLBOY? Het kan!

Uw eigen POOLBOY? Het kan!

Wat is het nut van een zwembadrobot?

•    De zwembadrobot vereenvoudigd het zwembad onderhoud
•    Filtert het water, stofzuigt de bodem, borstelt de vloer, wanden en waterlijn
•    Werkt volledig onafhankelijk van de filterinstallatie
•    Zeer eenvoudig in gebruik - minder omslachtig da het manuele stofzuigen
•    Reductie van het waterverbruik (minder backwash), reductie chemicaliën verbruik (beter verdeling door turbulentie.

 

TIP : Ontdek alles over een zwembadrobot. Tips, advies, weetjes, ... Alles uitgelegd op onze shop door onze specialist.

Hoeveel kost een zwembad robot?

Hou rekening met een budget van 1300 a 2000 euro. Afhankelijk van wat het toestel kan zal u moeten rekening houden met een hogere prijs. Laat u niet vangen aan zeer goedkope zwembadrobots van 500 - 750 euro.

TIP! Hou in gedachten dat u na 1 a 2 seizoenen nieuwe borstels, een nieuwe filter of andere onderdelen nodig zal hebben. Check of die ook verkrijgbaar zijn bij uw aankoop en of de verkoper ook kan instaan voor herstellingen!
Er zijn ook zwembadrobots voor publieke zwembaden. De prijzen van deze toestellen beginnen vanaf 10000 euro. Sommige zwembadrobots zijn ook soms uitsluitend verkrijgbaar via de professionele handel (zoals bv de Vortex 3 4WD).


Zwembadrobots - de innovaties?

Ook in deze sector staat de ontwikkeling niet stil. Zo hebben alle vooraanstaande merken onlangs de filter bovenaan toehankelijk gemaakt i.p.v. onderaan, wat het gebruiksgemak tegoed komt. Zodiac ontwikkelde een zeer degelijke tandwielaandrijving voor zijn toestellen, dus zonder slijtage gevoelige rupsbanden of roulementen.

Dolphin (maytronics) ontwikkelde zelfs een APP (MyDolphin) om uw zwembarobot met uw SMARTPHONE te bedienen. De Dolphin S300i was onlangs op de zwembadbeurs in LYON de winnaar van meest innovatieve product 2014. Ook lanceerde Dolphin een toestel ZONDER kabel maar met een batterij.

 

Het lijkt er op dat de komende jaren de drijvende kabels zullen verdwijen en bediening via Smartphone zal gebeuren. Ook de nieuwe MARLIN ROBOT is zonder kabel en toch een kleine revolutie.

 

Hebt u vragen i.v.m. een zwembadrobot? contacteer ons