AQUATECHNO Zwembadbouw

+32 (0) 56/601013
info@aquatechno.be
Connect with LinkedIn

Aquatechno BVBA
Magazijn + bureau
Churchilllaan 8, 8790 Waregem

De nieuwste zwembadrobot snufjes

De nieuwste zwembadrobot snufjes

Verhoogd gebruiksgemak - minder service 

TOP 3 zwembadrobots 2018

Zowel Zodiac (Vortex zwembadrobots) als Maytronics (Dolphin zwembadrobots) de 2 meest gekende en verkochte merken van zwembadrobots, maar ook Pentair en Hayward ontwikkelen hun robots razendsnel. De belangrijkste focus is het vereenvoudigen van het gebruik en het verminderen / versnellen van de service

LEESTIP : De nieuwste zwembadcleaners van 2020

De handige functies van de nieuwe zwembadrobots

  • Swifel - voorkomt het verstrengelen van de kabel
  • Lift Out - eenvoudig de zwembadkuiser uit het zwembad halen
  • Filter vol indicatie - verhogen van de poets efficiëntie
  • Scanner - een scan systeem voor het ontwijken van hindernissen in het zwembad 
  • Enkel bodem reinigen - energie besparing door het poetsen met het zwembad rolluik  of zomerzeil dicht
  • Verschillende programma's - deze zorgen er voor dat u het programma kan aanpassen aan de vervuiling in uw zwembad

Alle info - tips - advies kan u samengevat terug vinden op onze zwembadrobot pagina.

Verschillende robots kan u bedienen met een APP

Vorig jaar op de zwembadbeurs in Köln - Aquanale, lanceerde Zodiac zijn nieuwste cleaner de Vortex RV 5480 IQ. Deze poets robot kan u bedienen via wifi met een APP op uw smartphone - de AquaLink (Aqualink APP). Maar ook Dolphin lanceerde in 2014 al hun robot met smartphone app (MyDolphin APP). Ook de laatste nieuwe Dophin M400 PRO en de Dolphin M500 PRO zijn uitgerust met Bluetooth en kan u bedienen met deze MyDolphin APP. 

De 3 strafste nieuwe zwembadrobots

Vortex RV 5480 IQ poolcleanerDe Zodiac Vortex 5480 IQ - MEESTE OPTIES

De 5480 IQ robot heeft alle eigenschappen van de Vortex RV5400 (vroegere Vortex 4WD) alsook het gerenommeerde vortex filter systeem,  en heeft als bijkomend voordeel dat u dit reinigings toestel voor uw zwembad kan bedienen met uw smartphone of tablet. Ook de zuigkracht kan u met deze APP regelen. Een wel zeer handige tool om uw zwembad perfect schoon te maken. De 4WD (4 wheel drive) zorgt dat het toestel met alle hindernissen overweg kan. Wenst u een zwembadrobot met alle mogelijk nieuwe technologische snufjes is dit de robot die u zoekt.

Dolphin M400 PRO zwembadrobotDe Dolphin M400  - BESTE RESULTAAT

De M400 PRO (de vroegere Dolphin M4 PRO) heeft nu ook bluetooth en kan hiermee ook met een GSM worden bediend. Onderaan heeft het toestel snel roterende borstels die zorgen voor extra reiniging van uw zwembad bodem + dit toestel heeft maar liefst 4 patroon filters. Bovendien zijn er verschillende types van patronen beschikbaar van fijn naar grof. Dit is ook zo voor het voorgaande toestel. Deze Dolphin M400 PRO is het toestel met het beste reinigings resultaat, wenst u een perfect schoongemaakt zwembad, dan is deze robot de juiste keuze.

Virtuoso V300 zwembad robotDe Virtuoso V300 - EENVOUDIG & NIET DUUR

Made in China pool robot maar met de service garantie van een professionele groothandel. De producent heeft bakken ervaring met zwembad onderhoud en bewaakt dan ook zeer strikt de kwaliteit van het toestel. Terwijl we vroeger eerder terughoudend naar Chinese toestellen keken, zien we nu toch ook een zeer eenvoudig toestel van een degelijke kwaliteit en met een zeer scherpe prijs. Zoekt u een poolcleaner eenvoudig en niet duur dan is deze de juiste keuze.

LEESTIP : Een volautomatisch zwembad, het kan!

Het belang van service na verkoop bij een zwembad robot

De poolcleaners worden zodanig ontwikkeld dat het vervangen van onderdelen steeds eenvoudiger wordt. Ook maakt men de zwembadrobots zodanig dat de servicedienst of u, ze snel kan demonteren en terug monteren. Een handige tip is, om uw toestel te kopen bij een officiële dealer met zwembadrobotservice. Dit geeft u de garantie dat u jouw toestel ook kan laten herstellen of bv een nieuwe filter of borstels kan aanschaffen, eenvoudig en snel.

Vervang frequentie:

  • de filter mand / filterzak / filter cartouche kan u best jaarlijks vervangen
  • de borstels kan u best ieder 2 a 3 seizoenen vervangen
  • roullagers en aandrijving kan u best iedere 5 jaar vervangen

 

WENST U ADVIES VOOR DE AANKOOP VAN DE JUISTE ROBOT? MAIL ONS.

ALLE INFO OVER DE ZWEMBADROBOTS