AQUATECHNO Zwembadbouw

+32 (0) 56/601013
info@aquatechno.be
Connect with LinkedIn

Aquatechno BVBA
Magazijn + bureau
Churchilllaan 8, 8790 Waregem

De kracht van een betrouwbare zwembad aannemer voor de (tuin) architect

De kracht van een betrouwbare zwembad aannemer voor de (tuin) architect

Uw verantwoordelijkheid

De klant stelt het vertrouwen in de tuinarchitect voor het ontwerp, technische, juridische en financiële begeleiding. Echter wil u zich focussen op uw corebusiness het ontwerp/design. Laat u omringen met een goede zwembad aannemer en laat uw klant zijn droom realiseren. Uw keuze voor een goede aannemer komt ook uw reputatie als betrouwbare en correcte partner ten goede.

 

Allernieuwste technieken

Als gespecialiseerde zwembadbouwer zijn we op de hoogte van de allerlaatste zwembad technieken. We zorgen voor kristalhelder zwembadwater en een zuinige, efficiënte (stille) installatie die perfect werkt. Zwembadinstallaties kunnen volledig geautomatiseerd worden om de klant volledig te ontzorgen. Wij stellen de technieken voor die passen in het ontwerp van het zwembad, de woning en de tuin en volgens de wensen van uw klant.

De afwerking

Door onze jarenlange ervaring en de verschillende gerealiseerde projecten kunnen we verschillende oplossingen naar voor schuiven wat betreft het design en de stijl van het zwembad volledig in de lijn van de woning en de tuin. Een strakke boordsteen voor een modernistisch design, een rustieke boordsteen, afwerking met tegels, mozaïek, een PVC liner, hydrofuge of Mortex? Voor elk design stellen wij de juiste materialen voor een perfect resultaat volgens de wens van de klant. Onze ervaring zorgt er voor dat u alle details van het zwembad weloverwogen kan beslissen samen met de klant. Onze offerte zorgt voor een correcte budgettering.

Zoekt u een betrouwbare zwembadbouwer?

U wordt ontlast van heel wat werk

Als zwembadbouwer zorgen wij er voor dat er technische plannen opgemaakt worden. Deze plannen zijn een goede leidraad voor de architect voor het meer gedetailleerde plan. Geen enkel inbouwstuk zal ontbreken voor een perfecte afwerking nadien. Ook de begeleiding van de uitvoerende aannemers nemen we voor onze rekening. We bezoeken de klant en bekijken de tuin ter plaatse. Samen met de klant overlopen we alle details en informeren we nadien de architect of de tuinaannemer. We kunnen ook aanwezig zijn op de werfvergaderingen zodoende geen enkel detail over het hoofd word gezien. We zorgen voor een correcte planning en aaneensluitend verloop van het bouwproces. Door uw goede keuze, zorgt u er voor dat uw klant zorgeloos kan bouwen.  

Correcte budgettering, direct goed zicht op de kostprijs.

De klant vraagt allerlei opties voor het zwembad. Deze hebben hun weerslag op het budget. Wij kunnen exact bepalen wat alles nu zal kosten. Welke kosten kunnen uitgesteld worden, welke voorzieningen moeten worden getroffen. Wij zorgen voor een correcte prijscalculatie en een deskundige uitvoering.

 

Bent u Architect of Tuinarchitect en wil u een samenwerking bespreken of hebt u een concreet project? Neem contact op