AQUATECHNO Zwembadbouw

+32 (0) 56/601013
info@aquatechno.be
Connect with LinkedIn

Aquatechno BVBA
Magazijn + bureau
Churchilllaan 8, 8790 Waregem

De 3 strafste Dolphin zwembadrobots

De 3 strafste Dolphin zwembadrobots

Dolphin - Maytronics

Maytronics produceerd sinds 1983 Dolphin robots die u kan aansluiten op een aanzuigleiding (zoals een zwembadstofzuiger), zwembadrobots voor privaat gebruik, zwemvijverrobots en poolcleaners voor publieke zwembaden. Dolphin heeft naast Zodiac veruit de meeste expertise met poolrobotten en brengt telkens weer nieuwe innovaties op de markt. Bijkomend is er een ijzersterke service op de toestellen door goed beschikbare onderdelen en uitstekende servicediensten. Dolphin is de marktleider in de zwembadsector voor zwembadrobots.

Ontdek alles over een zwembadrobot. Tips, advies, weetjes, ... Alles uitgelegd op onze shop door onze specialist.

Dolphin M5 Liberty, robot zonder kabel

Dolphin M5 Liberty - zwembadrobot zonder kabelDe Dolphin M5 Liberty is de eerste zwembad robot zonder kabel maar met een batterij. Deze robot is ideaal voor private zwembaden tot 15m en uitermate geschikt voor zwembaden met een onregelmatige vorm en obstakels zoals bruggen, fonteinen of andere hindernissen die de werking van de robot zou kunnen hinderen. De Dolphin M5 poetst de bodem, de wand en de waterlijn. In de robot zit een 4 dubbele patroonfilter die zorgt voor extra zuiver water.

 

Dolphin S300i, een poolrobot die u kan bedienen met uw smartphone

Dolphin S300i - samrtphone APP De Dolphin S300i is de laatste nieuwe ontwikkeling van Maytronics. Kenmerkend voor deze vederlichte robot is de zeer hoge efficiëntie en de intelligente werking. Voor deze dolphin poolrobot werd een MYDOLPHIN APP ontwikkeld om het toestel te kunnen bedienen met uw iPhone en alle informatie snel en digitaal beschikbaar te hebben. Download hier de MYDOLPHIN APP.

Deze zwembadrobots werden ook uitgerust met een meerlagen filtermand, groot, eenvoudig, fijn en zeer efficiënt.

Dolphin maakte een speciale website met alle informatie van de Dolphin S reeks : www.dolphin-s.com

De Dolphin Bio een zwemvijverrobot

Dolphin Bio - zwemvijverrobotDe strafste Dolphin poolcleaner is misschien nog deze "vijverrobot" de filmpjes zijn echt straf. We verkochten er al heel wat en de reacties zijn positief! Deze robot kan u ook aansluiten op een filter met een slang die u kan aansluiten op de uitlaat van de zwemvijverrobot. Dit is de enige robotkuiser, speciaal ontwikkeld voor zwemvijvers en opnieuw een innovatief gewaagde ontwikkeling. Deze Dolphin Bio zwemvijverrobot heeft 3 verschillende meegeleverd filter patronen en een afstandsbediening. Onderaan het toestel in het midden zit een extra snel roterende borstel.

Dolphin zwembadrobots kopen

Wenst u zich 1 van deze 3 straffe robots aan te schaffen? Ik kan u geen ongelijk geven. De Dolphin zwembadrobots zijn te koop in de online zwembadshop: www.aquatechno.be

MEER INFO