AQUATECHNO Zwembadbouw

+32 (0) 56/601013
info@aquatechno.be
Connect with LinkedIn

Aquatechno BVBA
Magazijn + bureau
Churchilllaan 8, 8790 Waregem

3 tips voor jouw poolparty!

3 tips voor jouw poolparty!

KLEUR jouw zwembadwater

Eens goed gek doen? Het kan, kleur je zwembadwater blauw, roze of geel met onze Aqua Color kleuren. Zorg dat er niet te veel chloor in jouw zwembadwater zit en met onze kleuren kan je enkele uren het water een leuke kleur geven. De kleurstof is niet giftig, laat geen sporen na en verdwijnt zo met een chloorshock.

MEER INFO HIER

 

Champagne Pommery Royal Blue Sky - The sky has no limit!

Wat is een poolparty zonder champagne? Wij zijn fan van Pommery champagne. De Pommery Champagne Brut Royal is goed uitgebalanceerd en heeft een heerlijke afdronk. Een aanrader als je op zoek bent naar een frisse, lekkere champagne.

DE hype van is de Pommery Blue Sky - dit is een zoetere champagne geserveerd met IJS! De ideale apero bij jouw zwembadfeest...

CHampagne Pommery Blue

LEESTIP : 5 Poolparty musthaves

Ideale lounge zetels en ligbedden.

Moe van het feesten? Crash in onze Design Lounge Seats of op onze drijvende Jackie loungers

De Lounge Seats werden ontworpen door de designer Hannes Wettstein uit Zwitserland ontworpen en is een van de meest verkochte accessoires in de wereld. De Jackie Lounger van Mr. Blue sky is dan weer de meest coole matras die ooit werd ontworpen. Je kan deze matras in verschillende stoffen/kleuren krijgen. Made in Belgium!

Jackie Mr. Blue Sky party

 

Poolparty maar geen muziek? Check onze Spotify lijst.

Een poolparty zonder muziek valt in het water. Zorg dus voor goede boxen en voor een geslaagde mix party muziek. Zo maak je van jouw pool party het feest van het jaar.

De boxen van Soundcast zijn zeer geschikt voor aan een zwembad. Zo zijn ze waterdicht en je kan naar 2 boxen tegelijk streamen!

Poolparty spotify lijst

Refreshing beats van Avicii, Calvin Harris, The Wknd, Dimitri Vegas Like Mike, Armin van Buuren, Eric Prydz  and many more.