AQUATECHNO Zwembadbouw

+32 (0) 56/601013
info@aquatechno.be
Connect with LinkedIn

Aquatechno BVBA
Magazijn + bureau
Churchilllaan 8, 8790 Waregem

3 goede reden om een zwembad te laten aanleggen

3 goede reden om een zwembad te laten aanleggen

Voor de fun!

Begrijpelijk de meest voorkomende reden waarom iemand een zwembad laat aanleggen is het plezier dat u er aan beleefd. Zowel voor de kinderen en hun vriendjes of voor de kleinkinderen. Voor hen is dit de ultieme droom die uitkomt, een eigen zwembad! Ik sta er soms echt versteld van om de mooi gebruinde kinderen te zien ravotten in het zwembad, dit tovert echt een glimlach bij mijn klanten hun gezicht. Volgens onderzoek is zwemmen de meest favoriete bezigheid van tieners tussen 7 en 17 jaar. **

OK maar wat kost nu eigenlijk een zwembad? LESS HET HIER : Wat kost een zwembad - Update 2020

Maar ook voor ons is het een uitermate bron van plezier. Plezier en geluk, op het werk, met familie en vrienden of in ons gezin dat is toch onze drive! Het zwembad is de ultieme bron van plezier. We zien geregeld feestjes een BBQ met vrienden, een communie of lentefeest of een huwelijksfeest rond het zwembad. Wie droomt hier nu niet van? Lees hier hoe het voor ons als zwembadbouwer allemaal begon.

Het mag duidelijk zijn dat onze klanten hun investering in een zwembad een stuk een investering is in plezier!

 

Het investerings project.

Vanuit financieel standpunt is de investering in een zwembad een goede investering! Zo las ik in een blogtopic van Renaud Chaudoir van Immo Logic: "Over het algemeen stelt men dat een zwembad de waarde van een huis vermeerdert met de aankoopwaarde van het zwembad + 20%" Bovendien denk ik dat de investering in een zwembad (vastgoed) een "investering" is en geen "consumptie". Investering in een zwembad verhoogt de  waarde van uw vastgoed en vastgoed tout court na verloop van tijd.

De eigenlijke motivatie en het geluk haal je uit het project "that's the point"!* Opnieuw de geluksfactor die opspeelt bij het realiseren van een project. Het plannen, organiseren, materiaalkeuze, design, inplanting van het zwembad, ... het stap voor stap realiseren van een zwembadproject is waarvoor we het doen. (zie ook mijn topic "5 tips voor de aanleg van uw zwembad")

Een zwembad is bovendien een mooie en luxueuze afwerking van uw tuin. Kiest u voor een binnenzwembad dan hebt u dag in dag uit, zomer - winter toegang tot een niet te evenaren luxe.

* LEESTIP : Waarom een zwembad bouwen met Aquatechno

Ont-stressen & relaxatie.

Heel wat succesvolle mensen werken heel hard. ONT - STRESSEN is meestal hun codewoord. De zeer intensieve periodes worden afgewisseld met ZEN momenten van rust en ontspanning. Een investering in een zwembad is zinvol. Bovendien is zwemmen uitermate gezond! Je verbrandt razendsnel calorieën, verbetert je conditie en maakt je (pijnlijke) spieren soepel ****.

Bovenal is een eigen zwembad genieten van het warme weldoende water, van ieder vrij moment als de zon schijnt of bij valavond - sterren de maan, the magic hour. Het is een grote luxe om op een zonnig moment te genieten van de zon en de rust in een lounger aan uw eigen zwembad.

 

* De succes factor - Clayton M. Chrisensen

** Interesting Facts & Statistics About Swimming Pools

*** Foto: SICIS MOSAIC - www.sicis.com

**** Topic positieve dingen over zwemmen: Zwemmen een gezonde sport.

Vroeg u zich af wat een zwembad kost? Hier schreef ik ook reeds een topic over: Wat kost een zwembad?